Clarico-Image-Text

Znebite se neprijetnih vonjav in vlage v vašem domu.

Imamo rešitev tako za novogradnje kot tudi starejše objekte. V novogradnjah se vgrajuje centralna rekuperacijska naprava, za sanacijo starejših objektov pa se uporablja večinoma  lokalna rekuperacija.

Lokalni prezračevalni sistemi z rekuperacijo.

Lokalni prezračevalni sistem z rekuperacijo je enosobna prezračevalna naprava za vse vrste stanovanj in hiš. Večina prezračevalnih naprav, ki imajo vgrajen rekuperator zraka imajo vgrajen tudi hydrostat in so namenjene prostorom do velikosti 50 m². Optimalna izravnava vlage, ki jo opravi ventilator, nudi učinkovito lokalno prezračevanje ter posamezni zgradbi prilagojeno klimo. Rekuperatorji zraka se med seboj razlikujejo po določenih karakteristikah, kot so hitrost in zmogljivost ventilatorja, premer cevi, izkoristki pri prenosu toplote, poraba moči in možnostih različnih nastavitev delovanja in drugih funkcijah.
Kateri prezračevalni sistem boste izbrali, je odvisno od velikosti in potreb prostora za katerega je namenjen.


Za več informacij in naročilo ali pa za brezplačen ogled in svetovanje nas pokličite na telefonsko številko 031 677 522 ali pošljite povpraševanje na e-mail naslov prodaja@gale.si. 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.